Lisää tehokkuutta ja tuloksia markkinointiin automaation ja HubSpotin avulla

Mietitkö, olisiko HubSpot teille oikea ratkaisu? Haluatko syventää osaamistasi markkinoinnin automaatiossa? Tämä kolmen tunnin intensiivikoulutus on kattava perehdytys markkinoinnin automaatioon sekä teorian että käytännön tasolla.

Sisältö:

1. Perusteet & toiminnallisuudet
Teoriaosassa käydään läpi markkinoinnin automaation teoreettista taustaa ja määritelmiä. Mitä markkinoinnin automaation kenttään kuuluu ja miksi se on tärkeää? Käydään läpi myös dataohjautuvan markkinoinnin perusteita, automaatioon kuuluvia eri markkinointikanavia sekä keskeisimpiä toiminnallisuuksia.

2. Datan käsittely & Marketing Hub
Ensimmäisessä käytännön osiossa viedään näitä teorioita käytäntöön. Osio sisältää muun muassa asiakkaiden segmentointia, tietorakenteiden ja datan käsittelyä käytännössä sekä HubSpot Marketing Hubin automaatiotyökalun perustoiminnallisuuksia.

3.  Taktiikat & toteutukset
Toisessa käytännön osiossa mennään syvemmälle markkinoinnin automaation taktiikoihin ja rakennamme oikeisiin käytännön esimerkkeihin perustuvia markkinoinnin automaation toteutuksia. Nämä toteutukset ovat sovellettavissa eri toimialoille, sekä B2B- että B2C-markkinointiin.

Palaute koulutuksesta 
”Todella hyvä kouluttaja! Selkeää ja ymmärrettävää. Sain paljon tietoa jatkaa eteenpäin. Kiitos!”

Miksi ostaa koulutustallenne
Koulutuksen avulla saat hyvät valmiudet aloittaa markkinoinnin automaation toteutus organisaatiossasi tai voit syventää osaamistasi yhä tehokkaampiin ja laajempiin automaatioihin, taktiikoihin ja monikanavaiseen markkinointiin.

Kenelle?  
Koulutus soveltuu sekä aiheen parissa aloitteleville, että jo jonkin verran kokemusta hankkineille, jotka haluavat tehostaa työskentelyään ammattilaisen neuvoin. Koulutuksesta on hyötyä myös niille, joiden kuuluu ymmärtää markkinoinnin automaatiota syvemmin.

Kouluttaja
Juho Mattila, Growth Technology Lead, Advance B2B

Koulutus pidetty
syyskuu 2023

Kesto
2:49:00

Host
Susanna Bäckström, Markkinointiliitto

Tallenteen hinnat
Jäsen 99 € sis. alv. 24 %
Ei-jäsen 199 € sis. alv. 24 %

Saat koulutuksen heti käyttöösi

OSTA TALLENNE

Vastaa