Miten luot arvoa yhdessä asiakkaan kanssa niin, että siitä muodostuu kilpailuetua markkinassa?

Webinaarissa saat uusia ideoita arvon luomiseen yhdessä asiakkaan kanssa, tai pikemminkin siihen, miten voit tehdä parempaa liiketoimintaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Yhteinen arvonluonnin potentiaali muodostuu kulttuurista, kyvykkyyksistä, palvelusta sekä liiketoimintamallista. Tämä yhtälö avataan nyt ensimmäistä kertaa!

YALP max =
100 % kulttuuri x (1/3 kyvyykkyys + 1/3 palvelu + 1/3 liiketoimintamalli)

Palaute webinaarista
”Tarjan ja Laurin yhteinen kombo ja konsepti on todella toimiva 🙌 Tykkään. Suuret kiitokset Laurille ja Tarjalle erittäin oivaltavasta esityksestä – erityiskiitokset Tarjalle napakoista kiteytyksistä 🙏🤩 Asiakkaan asianajaja todellakin osuva ja oivallinen kuvaus! 🎯”

”Hyvä kokonaisuus, Laurin ja Tarjan vuorottelu toimi toisiaan täydentävästi. Selkeäsanaista ja ajatukset hyvin kiteyttävää Tarjaa olisi kuunnellut pidempäänkin!”

Asiantuntijat
Lauri Kaunisvirta, Johtaja, Asiakkuudet ja myynti, Fira Oy
Tarja Lähdemäki, Customer Advocate, Valoa Digital

Lauri on työskennellyt rakennusalalla reilun 20 vuoden aikana rakennustyöntekijänä, työmaan toimihenkilönä sekä asiantuntija- ja johtotehtävissä hankekehityksen sekä asiakkuuksien ja myynnin parissa. 

Tarjalla on reilun 20 vuoden kokemus asiakaskeskeisen liiketoiminnan edistämisestä sekä strategisella että kädet savessa -tasolla markkinoinnissa, myynnissä ja konsulttina. 

Kesto
1:16:30

Host
Sanna Laakkio, Markkinointiliitto

mark

Tässä on MARK me -sisältöpalvelun timanttista sisältöä.

sisään tunnuksillasi.

Olet jäsen, mutta et muista tunnuksia? Tilaa uusi salasana

Jos et vielä ole jäsen, lue lisää eduistamme ja liity mukaan!

Voit myös tutustua viikon verran palveluumme maksutta.

Vastaa