Ota yhteyttä

  • Olisiko sinulla timanttista sisältöä MARKme-palveluun? Kysy kumppanuutta lomakkeella.
  • Minkälaista sisältöä haluaisit katsoa tai kuunnella palvelussamme?
  • Onko sinulla muuta kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä lomakkeella!

 

MARK Suomen Markkinointiliitto ry

Fabianinkatu 4 B
00130 Helsinki
toimisto@markkinointiliitto.fi

Usein kysytyt kysymykset

MARK me on Markkinointiliiton tuottama sisältöpalvelu jäsenille. Palvelusta löydät edukatiivista sisältöä, jotta voisit kehittää markkinoinnin osaamistasi juuri silloin kun sinulle sopii.

MARK me -sisältöpalvelu on Markkinointiliiton jäsenille. Voit lukea lisää ja liittyä jäseneksi täällä: www.markkinointiliitto.fi/liity
Lähetämme sinulle tunnukset MARK me -palveluun heti liityttyäsi.

Palvelua voit käyttää älypuhelimellasi, tietokoneella tai tabletilla. Kirjaudut vain sisään palveluun tunnuksillasi ja kaikki sisällöt ovat katsottavissasi.

Palvelussamme on kahdenlaista sisältöä: MARK Original ja MARK Partner.

MARK Original on Markkinointiliiton itse tuottamaa sisältöä.

MARK Partner on Markkinointiliiton kumppanin tuottamaa sisältöä. Kaikki Partner-sisällöt auditoidaan Markkinointiliiton puolesta, jotta puoluettomuus ja sisällön laatutaso pysyy määrittelemällämme tasolla.

Sisältötyyppejä:

  • Haastattelut
  • Webinarit
  • Web-klinikat
  • Tapahtumatallenteet
  • Verkkokurssit

Onko sinulla tai yritykselläsi vahvoja näkemyksiä markkinoinnista ja sen voimasta liiketoiminnan menestyksen vauhdittajana? Haluatko auttaa markkinoinnin kenttää tekemään maailmaluokan markkinointia? Tule kumppaniksi ja sisällöntuottajaksi, ota yhteys: rami.salomaa@markkinointiliitto.fi

Voit kirjautua palveluun sivun ylälaidassa olevasta napista: Kirjaudu. Pääset kirjautumaan sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla. Huom! Mikäli olet jäsen, olemme lähettäneet sinulle sähköpostiin tunnukset. (Tarkasta myös roskapostikansiosi)
Jos olet unohtanut salasanasi, niin voit tilata uuden salasanan samasta Kirjaudu-napista. (Muista kirjautua samalla sähköpostiosoitteella, jolla olet liittynyt jäseneksi.)

Mikäli et pääset kirjautumaan edellämainituilla ohjeilla, ota yhteys meihin: toimisto@markkinointiliitto.fi

Load More