Tervetuloa markkinoinnin maailmaan!

Lahjoitamme käyttöösi Suomen parhaat markkinoinnin asiantuntijat, laaja-alaiset teemat ja tärkeimmät ajankohtaiset opit. Haluamme yhdessä auttaa sinua kehittämään markkinoinnin osaamistasi, sekä asiakas- ja markkinalähtöistä ajattelua ja toimintaa kaikissa urasi vaiheissa. Hyödyntämään myös markkinointia laajasti, minne ikinä työelämä sinua viekään. Pääset oppimaan markkinointia Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa osana opintojasi ja aina silloin, kun haluat.

Tulevaisuuden menestymistä sinulle ja koko Suomelle kanssasi rakentamassa:

MarkkinointiliittoHankkija, Call to Action, Grapevine, Luxid Group, Foibekartano, Grano Diesel, ViestimediaRastor InstituuttiPing Helsinki, Naisten Kaupunki/CityShoppari, Fonecta ja Lifeworks.

Täytä alla olevat tiedot, niin saat luotua henkilökohtaisen tunnuksesi Markkinointiliiton tuottamaan MARK me -sisältöpalveluun, joka päivittyy lähes viikoittain. Sähköpostiosoitteeksi laitetaan koulun sähköposti. Etusi on voimassa lukukausi kerrallaan.


  Luodessasi tunnukset palveluun sinusta tulee Markkinointiliiton MARK me - sisältöpalvelun käyttäjä, ei liiton jäsentä. Tietojasi hyödynnetään vain Markkinointiliiton palveluun liittyvään tiedottamiseen. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.

  Luodessasi tunnukset palveluun sinusta tulee Markkinointiliiton MARK me – sisältöpalvelun käyttäjä, ei liiton jäsentä. Tietojasi hyödynnetään vain Markkinointiliiton palveluun liittyvään tiedottamiseen. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.

  Usein kysytyt kysymykset

  MARK me on sisältöpalvelu Markkinointiliiton jäsenille, josta löydät alan kärkinimien haastatteluja sekä webinaari- ja tapahtumatallenteita. Kehitä markkinoinnin osaamistasi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

  Saat MARK me -palvelun käyttöösi liittymällä Markkinointiliiton jäseneksi.
  Katso voimassa oleva hinta sekä jäsenedut: www.markkinointiliitto.fi/liity
  Lähetämme sinulle tunnukset palveluun heti liityttyäsi.

  Voit käyttää MARK me -palvelua älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi. Kirjaudu vain sisään tunnuksillasi ja kaikki sisällöt ovat katsottavissasi.

  Kirjaudu palveluun sivun ylälaidassa olevasta napista: Kirjaudu.

  Pääset kirjautumaan sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  Huom! Mikäli olet MARKin jäsen, olemme lähettäneet sähköpostiisi tunnukset. (Tarkasta myös roskapostikansiosi)

  Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden samasta Kirjaudu-napista.
  (Muista kirjautua samalla sähköpostiosoitteella, jolla olet liittynyt jäseneksi.)

  Mikäli et pääset kirjautumaan edellä mainituilla ohjeilla, ota yhteys meihin: toimisto@markkinointiliitto.fi