Generatiivinen tekoäly tuo tehokkuuttaa markkinoijan arkeen. Mutta mitä se tarkoittaa käytännössä?

Generatiivisista tekoälyistä on niin paljon puhetta, että on vaikea saada kiinni, mistä pitäisi aloittaa ja mitä pitäisi tietää. Tässä koulutuksessa keskitytään markkinoijan arkeen. On paljon luvattu, että tekoäly vapauttaa aikaa luovempaan ja strategisempaan työhön. Mitä se tarkoittaa ja ennen kaikkea: miten se tehdään?

Koulutuksen sisältö 

1. OHJELMAT
Tutustumme erilaisiin generatiivisen tekoälyn ohjelmiin: plussia, miinuksia ja käyttövinkkejä. Uusia GenAI-ohjelmia syntyy hurjaa vauhtia. Mihin kannattaa keskittyä, mitä pitää osata ja mitkä ovat parhaat ohjelmat juuri nyt?

2. KÄYTÄNTÖ
Generatiivinen tekoäly vaikuttaa sisältömarkkinointiin yhtä paljon kuin internet tiedonvälitykseen. Oikein käytettynä tekoäly vapauttaa aikaa yhä luovempaan ja strategisempaan työhön. Kiva juttu, mutta miten se tehdään käytännössä?

3. CASET
Esimerkki-caseja tekoälyllä boostatuista kampanjoista: mitä tehtiin, miten tehtiin ja miten onnistuttiin. Mitä caseista opittiin? Sudenkuopat ja mahdollisuudet?

Palaute koulutuksesta 
”Kiitos, oli oikein ajankohtainen ja hyödyllinen koulutus. Pidin erityisesti Elina Bonon osuudesta, koska hän osaa asettua ja esittää asiat yksinkertaistetusti – kuten tämän tyyppisissä koulutuksissa kuuluukin.!”

Miksi ostaa koulutustallenne?
Koulutuksen jälkeen tiedät, miten voit hyödyntää generatiivista tekoälyä markkinointiviestinnässä. Saat mukaasi inspiraatiota, hyötytietoa ja käytännön vinkkejä.

Kenelle?
Koulutus sopii erityisesti markkinoinnin päättäjille, suunnittelijoille ja sisältö- ja digimarkkinoinnin ammattilaisille. Sisällöstä on hyötyä sekä markkinointiviestintää tekeville että sitä ostaville.

Kouluttajat
Elina Bono, toimitusjohtaja, Sherpa
Jukka Niittymaa, Head of AI & Innovations, Sherpa
Tommi Kortesniemi, luova johtaja, Sherpa

Koulutus pidetty
lokakuu 2023

Kesto
2:55:23

Host
Susanna Bäckström, Markkinointiliitto

Tallenteen hinnat
Jäsen 99 € sis. alv. 24 %
Ei-jäsen 199 € sis. alv. 24 %

Saat koulutuksen heti käyttöösi

OSTA TALLENNE

Oletko jo Premium-jäsen? Mikäli sinulla ei ole tunnuksia koulutuskirjastoon, ole yhteydessä toimisto@markkinointiliitto.fi

Vastaa