MARK Original on Markkinointiliiton tuottamaa sisältöä.

Kuvaus
MARKin haastattelussa Saku Tuominen. Keskustelemme Sakun kanssa työelämästä, epävarmuudesta, luovuudesta ja saat myös vinkkejä tällä hetkellä vallitsevaan kriisiin sekä sen hallintaan.

Asiantuntija
Saku on toiminut useilla eri toimialoilla yrittäjänä 30 vuoden ajan. Hän on perustanut ja myynyt Suomen menestyneimmän tv-tuotantoyhtiön, Broadcastersin ja työelämän tulevaisuutta kehittäneen 925:n. Hän on toiminut maailman kolmanneksi suurimman tv-tuotantoyhtiön, Zodiak Entertainmentin luovana johtajana Lontoossa vastaten luovien tiimien johtamisesta 17 maassa.

Tällä hetkellä Saku toimii kansainvälisiä opetusinnovaatioita levittävän HundrEDin ja Ravintola Palacea ja Savoyta hallinoivan Financier Groupin luovana johtajana. Hän on myös pörssiyhtiö Nordic Hospiltality Partnersin hallituksen jäsen.

”Rakastan kasvun asennetta. Minulle luovuuden ydin on tehdä eri tavalla, paremmin. Se vaatii hyvää johtamista, sekä itsensä että muiden. Kaiken taustalla on aina laadukas ajattelu, joka vaatii priorisointia, kykyä tunnistaa olennainen.”

Saku on kirjoittanut 12 suosittua kirjaa, opettanut innovaatioiden toteuttamista Aalto-yliopistossa ja pitänyt satoja puheita Suomessa ja maailmalla.

Kesto
28:19

mark

Tässä on MARK me -sisältöpalvelun timanttista sisältöä.

sisään tunnuksillasi.

Olet jäsen, mutta et muista tunnuksia? Tilaa uusi salasana

Jos et vielä ole jäsen, lue lisää eduistamme ja liity mukaan!

Voit myös tutustua viikon verran palveluumme maksutta.